Vagtplanlægning

Vink farvel til kedelig vagtplanlægning

Relion samler automatisk et udkast til din vagtplan baseret på dine ansattes ønsker, du skal blot godkende det.

Billede af Relion vagtplan, hvor der netop indsættes en skabelon

01 Opret skabeloner til vagtplanen

Skræddersy skabeloner der matcher dit mandskabsbehov i alle sæsoner. Skabeloner til vagtplanen laves på baggrund af roller og mødetider og kan altid justeres efter dine behov.
line

02 Vagtønsker fordeles automatisk

Medarbejdere der føler sig værdsat vil altid gøre mere end forventet. Dine ansattes vagtønsker bliver automatisk matchet og fordelt mellem vagterne i din skabelon.
Ønsker_hentet
line-3
Vælg hvem der skal arbejde på en given vagt i Relion

03Tilpas din vagtplan før du går live

Savner du en ændring eller to i udkastet til din vagtplan, så kan du altid lave ændringer der passer til dine behov. Når du er tilfreds mangler du blot at offentliggøre vagtplanen så dine medarbejdere kan se den.
Mobil kopier

Er din tid er værdifuld?

Don’t just work hard, work smart. Vi har samlet de nødvendige værktøjer så du hurtigt kan lægge din vagtplan enkelt og effektivt. Kopier enkelte vagter, hele dage eller benyt vores skabeloner til at spare tid.
Mobil kopier 2

Lytter du til dine ansatte?

Ledere der ikke lytter vil før eller siden være omgivet af medarbejdere der intet siger. Vi gør dine ansattes stemmer høje og tydelige, så du nemt kan imødekomme deres ønsker til vagtplanen.
Relion automatisk vagtplanlægning

Opret dig på 2 minutter og mærk forskellen

Relion er det bedste vagtplanlægningsystem
Relion gør det til en leg at lave en vagtplan. Uanset om du er et lille ishus, en stor restaurant eller en landsdækkende detailkæde, så kan vores vagtplansystem hjælpe dig med at gøre det lettere at samle og administrere din vagtplan. 

Innovative og cloud baserede vagtplansystemer er blevet en vigtig del af moderne ledelse, særligt når det kommer til håndtering af deltidspersonale. Derfor rådgiver vi dig også til at lægge excel, papir og blyant langt væk og i stedet begynde at anvende en innovativ løsning, som både hjælper med håndtering af medarbejdernes tilgængelighed, tidsregistreringen og ikke mindst selve vagtplanlægningen. 

Med Relions vagtplansystem vil lederene i din organisation bruge op til 97% mindre tid på lave vagtplan. De vil opleve en formindskelse på helt op til 71% i antallet af opkald og beskeder til medarbejdere, dette gavner hele organisaitonen, der i stedet kan holde fokus på at levere en bedre service til jeres gæster. Relions vagtplan hjælper desuden også med at holde styr på lønudgifterne, hvor en samlet besparelse på 1-3% muliggøres med kombinationen mellem vagtplanen og stempeluret. 
Lav din vagtplan på farten
Ledere og medarbejdere kan have vagtplanen med sig alle vegne ved at tilgå Relions mobil app. 

Ved at tilgå vagtplansystemet fra mobilen bliver det lettere for lederne at sikre, at vagtplanen altid stemmer overens med virksomhedens forventninger. Samtidig bliver det lettere at lave daglige ændringer i planen der kan omstilles skiftende vejrforhold, begivenheder i lokalområdet og ikke mindst uforudset travlhed i forrentningen. 

For medarbejderne bliver det nemmere at tage ledige vagter, bytte vagter og ikke mindst få overblik over egne vagter og timer. Du gør med andre ord alle i din virksomhed en tjeneste ved at anvende Relions vagtplansystem. 
Medarbejderne foretrækker Relion
De ansatte i din virksomhed får en smuk designet applikation, som gør det lettere at få overblik over deres vagter og deres timer. Samtidig kan de altid se, hvem de skal arbejde sammen med og hvilke vagter som de kan tage. Alt omkring vagtplanen bliver samlet ét sted, hvilket også betyder, at dine medarbejdere melder deres tilgængelighed direkte igennem Relion. 

For lederne bliver det nemmere at adminstrere vagtplanen, se deres ansattes tilgængelighed og altid have et overblik over hvem der er på arbejde. Det tager ikke mere end 10 minutter for lederen at lægge en vagtplan og dele den med sine ansatte.

Udbetal altid korrekt løn

Vores budgetværktøj tillader dig at se, hvor mange timer en vagtplan koster pr. dag, uge eller måned. Kombineret med vores stempelur kan du nemt sikre, at disse timer bliver overholdt.
neeeew
Ny

Optimer intern kommunikation

Du har altid et overblik over vagtbytte, hvor du kan vælge at godkende eller afvise dem. Samtidig får du også et overblik over ledige vagter med forslag til hvilke medarbejdere der kan tage dem.

Udforsk resten af Relions funktioner