fbpx
Relion-logo-blue
Prøv Relion

Vagtbytte er nu gjort nemt.

Relion samler de essentielle funktioner du skal bruge, for at udskifte din Excel vagtplan med en simpel løsning til online vagtplanlægning, der sparer dig maksimal tid.
Prøv Relion gratis
Vagtplan app fra Relion viser en oversigt over ledige vagter

Med Relion bliver vagtbytte nemt og overskueligt.

Mangler din virksomhed et nemt og overskueligt program til blandt andet vagtbytte? Så står I i samme situation som tusindvis af andre virksomheder fra vidt forskellige brancher.
I Relions online vagtplanlægningssystem har vi samlet de mest essentielle funktioner, til at kunne holde styr på virksomhedens ansatte og deres vagter.

For det skal være simpelt, at kunne bytte vagter med sine kollegaer.

Relion Pro.

Vagtbytte er en del af Pro-ordningen i Relion. Under priser kan du finde alle vores løsninger samt priser. Vi har endda en helt gratis version.
Relion Pro vil især være relevant for virksomheder, hvor du som admin gerne vil spare tid. Helt specifikt har vi gjort vagtbytte, mellem kollegaer, nemt og automatisk. Du vælger derfor selv, om du vil bruge tid på at godkende vagtbytte.

Samtidig skal dine ansatte heller ikke længere tænke over, om du har set og godkendt byttet. De kan nemt bytte og flytte deres vagter i systemet. Det giver en ro og sikkerhed for alle.
Gave med vedhæftede balloner

5 gode grunde til at tilvælge vagtbytte muligheden.

1. Imødekom ansattes ændrede planer med fleksible funktioner til vagtbytte.

2. Tillad dine medarbejdere at bytte vagter såfremt de har samme rolle. Du vælger selv om vagtbytte skal godkendes automatisk eller om du vil godkende hvert enkelt vagtbytte manuelt.

3. Dine medarbejdere kan sætte vagter til salg og byde på vagter, der er til salg. Vagtbytte kræver at medarbejderens rolle matcher rollen på vagten.

4. Slip for sms’er fra medarbejdere, der spørger om du vil opdatere vagtplanen med deres ændring.

5. Når ansatte kan hjælpe hinanden med vagtbytte styrkes båndet mellem dem som kollegaer alt i mens tilliden til at din arbejdsplads er fleksibel bekræftes.

Udforsk funktionerne.

Er du nysgerrig på de forskellige funktioner? Du kan læse mere om fordelene med hver funktion her.

Opret din første vagtplan i dag.

Kom i gang med online vagtplanlægning helt gratis nu. Du kan oprette dine første vagter i løbet af 2 minutter. 
Prøv Relion - GRATIS
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram