Tilgængelighed

Få overblik over hvem der kan arbejde

Håndter nemt dine ansattes vagtønsker, se hvem der er til rådighed og få overblik over hvor meget hver medarbejder arbejder.

Relion automatisk vagtplanlægning
yeeehaaa

Skab overblik ved at samle ansattes vagtønsker ét sted

Gør det let for dine ansatte at ønske vagter
Vink farvel til SMS beskeder og håndskrevne sedler. Relion giver dine ansatte frihed til at indtaste deres tilgængelighed direkte fra mobilen. Du vil få et samlet overblik over alle ansattes tilgængelighed mens du lægger din vagtplan.
Forstå årsagen til dine ansattes tilgængelighed
Dine medarbejdere kan tilknytte en kommentar til ethvert vagtønske, hvilket gør det let for dig, at forstå årsagen til ønsket.

Opfyld nemt dine ansattes vagtønsker

Tidsbestemte vagtønsker
Tillad dine ansatte at ønske, hvornår fra og til, at de er tilgængelige. Dette skaber mere fleksibilitet omkring deres tid og ikke mindst hvornår de kan arbejde.
Imødekom ansattes ønsker i vagtplanen
Få gladere medarbejdere ved nemt at opfylde deres vagtønsker og ønsker om arbejdstider i vagtplanen.
Tilpas selv
Relion automatisk vagtplanlægning

Opret dig på 2 minutter og mærk forskellen

Online fraværsstyring og vagtplanlægning
Sig farvel til post-it notes, SMS beskeder der bliver væk og 1000 ting du skal huske på én gang, og sig i stedet hej til fraværsstyrings-software der bare virker.  Relion reducerer mængden af opkald og beskeder mellem dig og dine ansatte med op til 71%, gør det nemt for medarbejderne at placere deres vagtønsker ét sted og samtidig tilknytte årsagen dertil. Spar dig selv tid og gør det nemt at lægge en vagtplan, få gladere ansatte og imødekom kravene til deres tilgængelighed med én samlet løsning dertil.
Find nemt og hurtigt en erstatning til sygemeldinger
Kender du følelsen af at få en sygemelding en time inden en vagt starter? Det gør vi, og af den grund har vi gjort det nemt at finde en erstatning når du møder sygemeldinger. Relion giver et foreslag til det bedste bud på, hvilke medarbejdere der kan tage en vagt, baseret på dine medarbejderes ønsker og samlede antal timer.
Wave
Oversigt over medarbejdernes app i hvid smartphone

Motiver dine ansatte til at arbejde mere

Vi har skabt en app til vagtplanlægning, der ikke bare skaber motivation, men også en mere attraktiv arbejdsplads.

Udforsk resten af Relions funktioner