Til Medarbejderen

Ansattes foretrukne vagtplansystem

Behandl altid dine medarbejdere som du ønsker at de skal behandle dine gæster. Du kan starte med give dem det bedste vagtplansystem.

Gør din virksomhed attraktiv for nye medarbejdere med Relion

Vi har adspurgt adskillige unge deltidsansatte omkring deres ønsker til et vagtplanssystem og i samarbejde har vi skabt et det bedste af slagsen. Giv din medarbejdere kvalitet og de spreder ordet om din forretning.

ånej

Oversigt over næste og ledige vagter

Gå aldrig glip af en vagt igen
Relion giver dine ansatte en oversigt over deres personlige vagtplan. De kan endvidere synkronisere vagtplanen med deres personlige kalender, så de aldrig overser en vagt igen.
Motivation til at arbejde mere
Relion viser fortjenesten til ledige vagter for at synliggøre den økonomiske gevinst der følger ved at tage en ekstra vagt. Dette har bevist at reducere ventetiden før at en ledig vagt bliver besat.
Relion appen der viser medarbejderforsiden

Et vagtplansystem der gør din arbejdsplads attraktiv

Designet i samarbejde med medarbejderne
Relion er designet af medarbejdere til medarbejdere. Med udgangspunkt i deres foretrukne apps, har vi sammen designet en medarbejder-app der lever op til alle krav.
Se samlet antal vagter, timer og lønkroner
Dine ansatte er uden tvivl trætte af at forsøge at udregne, hvor meget de får i løn. Relion løser dette problem ved at fremhæve deres samlede antal vagter, timer og indtjening i lønperioden.
Billede af medarbejder appen, hvor ønsker angives og vagtplanen vises

Giv ansatte kontrol og indblik

Kontrol over vagtønsker og tilgængelighed
Med Relion kan dine ansatte ønske vagter direkte i systemet. Her kan de tilføje fleksible tidspunkter til ethvert ønske, og derigennem øge mængden af dage hvor de er tilgængelige.
Se hvem der er på arbejde
Medarbejderne har altid adgang til at se vagtplanen, så de kan forberede sig på, hvem de skal arbejde sammen med og hvornår de forskellige kollegaer møder ind.
Relion automatisk vagtplanlægning

Opret dig på 2 minutter og mærk forskellen

Gør det let for dine ansatte at arbejde i din virksomhed
I dag har deltidsansatte hundredevis af ting at se til og det sidste de har brug for er uvished omkring deres arbejde. Derfor har Relion samlet de vigtigste ønsker fra en bred repræsentation af medarbejdere i én samlet løsning.  Du kan med andre ord vide dig sikker på at dine ansatte vil elske dig for at anskaffe Relion som jeres vagtplanlægningssystem.  
Ny

Optimer intern kommunikation

Alt fra vagtbytte til vagtønsker er samlet i en og samme platform. Med Relion kan du få komplet overblik over din vagtplan.

Udforsk resten af Relions funktioner