Stempelur

Bliv klogere på dine ansattes mødetider

Håndter dine ansattes mødetider og tilstedeværelse og reducer samtidig lønudgifterne for din vagtplan.

Visningen af en der stempler ind til en vagt via deres relion app

Dine medarbejdere stempler ind og ud af deres vagter

Dine medarbejdere registrerer nemt og selvstændigt, hvornår deres vagt begynder. Hvis der stemples ind senere eller før det planlagt tidspunkt tilføjer de en kommentar, der beskriver årsagen til mødetidspunktet, det samme gør sig gældende når de afslutter deres vagt og stempler ud igen.

Undgå at betale løn når ansatte møder for tidligt

Reducer dine lønudgifter
Tid er penge! Sæt begrænsninger for hvor tidligt dine medarbejdere kan stemple ind før en vagt er sat til starte.
Stempel automatisk ud fra en vagt
At timerne bliver noget rod, fordi dine medarbejdere glemmer at stemple ud efter en vagt, hører fortiden til. Relion afslutter automatisk vagter, hvis medarbejderen glemmer at anvende stempeluret.
Ungå løn
App til vagtplan med oversigt over vagttidspunkter

Få bedre overblik over dine ansattes tidsforbrug

Som administrator har du altid overblikket over, hvor mange timer der bliver brugt på den enkelte vagt. Timerne bliver registreret ned til mindste decimal, hvilket betyder, at dine medarbejdere kun lønnes for de timer de reelt er på arbejde.
I bunden

Nemmere løneksport

Når dine ansatte har stemplet ind med stempeluret, behøver du blot at godkende det antal timer, de har været på arbejde. Du får således fuldt overblik over antallet af arbejdede timer og lønomkostningerne der følger. Når du har godkendt dine ansattes timer, er det nemt at sende oplysningerne  til dit lønsystem. På den måde ligger alt løndata parat, så snart du skal bruge det.

Relion automatisk vagtplanlægning

Opret dig på 2 minutter og mærk forskellen

Online stempelur integreret i vagtplanen
Relions stempelur er automatisk integreret med din vagtplan og din løndata. Det gør det enkelt at holde overblikket over, hvorvidt mødetider og lønbudgettet bliver overholdt. Ved at tracke hvornår dine ansatte stempler ind og ud af vagter, er det nemt at se hvilke medarbejdere der møder for sent og ikke lever op til din virksomheds reglementer for mødetider. Netop reglementet er du i fuld kontrol over, eftersom du fastsætter præcis hvornår stempeluret er aktivt. 
Se din lønoversigt mens du godkender timer
Når du godkender timerne fra stempeluret, foreslår Relion automatisk det start og sluttidspunkt der udgør den kortest mulige vagt. Det sikrer dig, at lønudgifterne ikke overstiger dine forventninger. Du kan selvfølgelig altid se årsagen til, at et start eller sluttidspunkt adskiller sig fra det planlagte, hvilket gør det nemt at få overblik over årsagen til mødetiderne. Løbende som du godkender timerne kan du se hvordan det samlede timeforbrug bevæger sig op og ned i forhold til det planlagte i vagtplanen.  
Wave
Oversigt over medarbejdernes app i hvid smartphone

Motiver dine ansatte til at arbejde mere

Vi har skabt en app til vagtplanlægning, der ikke bare skaber motivation, men også en mere attraktiv arbejdsplads.

Udforsk resten af Relions funktioner