Priser

Yes du hørte rigtigt, vagtplanen er 100% gratis.

GRATIS VAGTPLAN

0kr.

pr. måned

Ubegrænset antal medarbejdere
Læg din vagtplan med skabeloner
Automatisk tidsregistrering
Automatisk udfyld af vagtplanen
Håndtering af tilgængelighed
Iphone og Android app
Kalendersynkronisering

SALARY

249kr.

pr. måned

Ubegrænset antal medarbejdere
Alt fra den gratis vagtplan
Integreret Stempelur
Lønintegration i vagtplanen
Løntillæg til vagtplanen
POS integration & Lønprocenter
24/7 Ubegrænset support

Ofte stillede spørgsmål om priserne

Hvorfor gratis?

Vi kæmper for, at alle deltidsansatte kan få adgang til et professionelt og brugervenligt vagtplansystem, der både giver overblik over arbejdet, men også tilladder én at have indvirkning på, hvornår man kan arbejde. Derfor har vi gjort de basale og grundlæggende vagtplansfunktioner 100% gratis, så alle og enhver kan være med. Desuden ønsker vi at vise, at vi forstår vores kunder bedre end tilfældet er hos vores konkurrenter. Af denne grund kan du bl.a. også tilføje et ubegrænset antal medarbejdere til din vagtplan, så du på den måde ikke behøver at bekymre dig om ekstra udgifter ved at vokse dit team.

Hvilke tilkøb er på vej?

Første tilkøb er vores “Auto” pakke. Denne har du faktisk allerede adgang til når du opretter dig i dag og sådan vil det forblive indtil den endelige pakke udkommer. Derudover har vi “Salary” pakken på vej til dig, som giver flere værktøjer til administrering af løn. Til sommer udkommer vores pakke for digitale ansættelseskontrakter. Sidst, men ikke mindst er vore forecasting pakke også på vej, denne udregner det perfekte bemandingsbehov til din vagtplan baseret på data og kunstig intelligens.

Hvilke betalingsformer kommer I til at acceptere?

Vi kommer til at acceptere betaling via kreditkort, faktura, og bankoverførelser via betalingsservice. Du vælger selv om du vil betale månedligt eller årligt, og din regning vil blive opkrævet på tilsvarende måde efterfølgende.

Hvordan tjener Relion penge?

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt vi stadig eksisterer om nogle måneder. Vi er nemlig, på nuværende tidspunkt, finansieret gennem investeringer fra bl.a. Innovationsfonden, hvilket sikrer, at vi kan få mad på bordet. Inden længe lancerer vi også de første tilkøbspakker, hvor du således kan tilkøbe ekstra funktioner til din vagtplan. Priserne for disse vil variere fra pakke til pakke og kan altså tilkobles efter din virksomheds unikke behov. Vi håber og tror selvfølgelig på, at disse pakker vil tilbringe dig nok værdi, til du vil opgradere til en betalt pakke, men hvis ikke, så er det også helt fint.

Er support inkluderet selvom det er gratis?

Ja selvfølgelig er support inkluderet! Vi elsker at høre fra vores kunder og vi bruger aktivt supporten til både at udtænke forbedringer til Relion, men også til at lære vores kunder endnu bedre at kende. Det betyder således også, at du endelig bare skal skrive til os, hvis du har forslag til forbedringer eller nye funktioner. Brug chatten nederst i højre hjørne til at fange os. Når alt kommer til alt, så bygger vi dette redskab til dig og hvem bedre end netop dig, der anvender det hver dag, til at fortælle os, hvordan vi kan forbedre os.

Kommer jeg til at kunne få rabat ved at betale for et år?

Ja, det kan du. Vi kommer til at tilbyde 10% rabat ved årsbetaling for alle vores pakker. Såfremt du ønsker at gøre brug af dette, binder du dig automatisk for det samme år.