Presse

Vi vil ikke presse på, men vil du skrive en artikel om os?

Tak fordi du hjælper med at sprede ordet om Relion! Vi elsker og respekterer vores virksomhed, produkt og logo, så vi har skabt denne side for at gøre det let for andre at dele kærligheden. Har du nogle spørgsmål, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os på: marketing@relion.dk

Artikler om Relion

7 Unge mænd skåler i en rundkreds med store smil på læben
Relion modtager 645.000 kr. fra Innovationsfondens InnoFounder Graduate

Department of computer science

Selfie af Søren, Rasmus og Kristian
Går du med en iværksætter gemt i maven? Hør hvordan Relion startede

Kontekst.IT

Billede af Kristian Emil Larsen i sort rullekrave
Unge iværksættere vil lave Instagram-inspirerede vagtplaner

IT byens Aarhus

Fællesbillede af team Relion
IT-studerende vil gøre det lettere at være iværksætter og redde regnskoven

Aarhus Stiftidende

Kristian Emil, Søren Grum og Rasmus Skovdal smiler til kamera
Relion: Gør vagtplanlægning hurtigere og lettere for ledere og medarbejdere

Innovationsfonden

Beskrivelse af Relion

For en god ordens skyld, det udtales “Rely on”.

Kort beskrivelse
Relion er et vagtplanssystem designet i tæt samarbejde med slutbrugerne. Vi hjælper ledere med at bruge mindre tid på vagtplanlægning, lønoptimering og overflødig kommunikation.
Lang beskrivelse
Relion er en digital ledelsesplatform, der håndterer vagtplanlægning og medarbejderadministration for danske restauranter og detailbutikker. Da stifterne Søren, Kristian og Rasmus var unge IT-studerende arbejdede de alle som deltidsansatte i nogle af landets førende restaurationer. Her så de ledere kæmpe med at samle brikkerne i puslespillet der er bedre kendt som vagtplanen. Samtidig blev de forundret over de enorme mængder tid lederne brugte herpå, det var sandeligt ikke årsagen til at de nød deres arbejde. Udstyret med færdigheder fra IT-studierne, en forkærlighed for at skabe løsninger og en brændende vilje for gøre en forskel, valgte de tre drenge at gøre det til deres mål at lave verdens bedste online vagtplanlægningssystem. Kort efter var Relion født.

Spol tiden nogle år frem og Team Relion består nu af 12 mand der har bygget en vagtplan der skaber tidsbesparelser på helt op til 90% for hundredevis af brugere der dagligt giver den gas i detail og restaurationsbranchen. Sammen med de eksisterende kunder og en bred repræsentation af eksperter fra ydeligere brancher, designer og udvikler vi fortsat platformens innovationspotentiale. Relions mission er at skabe en fuldautomatisk vagtplan der anvender big-data og kunstig intelligens til samle puslespillet automatisk samtidig med at der tages højde for vigtige aspekter som optimering af lønprocenter, medarbejderes ønsker, vejrforhold og meget meget mere.

Relion er stiftet i hjertet af IT-byen i Aarhus i 2017. Virksomheden blev året efter, i 2018, anderkendt med prisen "Best Startup Potential" af Tech hub miljøet, Orbit Lab. Senere samme år blev de også optaget i Orbit Labs Hall of Fame. I begyndelsen af 2019 blev Relion endvidere tildelt InnoFounder Graduate legatet fra Innovationsfonden, hvor virksomheden blev finanseret med statslige midler til en værdi af i alt 645.000 kr. Senere samme år nåede de også finalerunderne i Business Region Aarhus' Iværksætterprisen 2019 i kategorien "Effektivitet". Relion driver en 100% CO2 neutral forretning og har allerede været med til at frede over 3500 m2 regnskov gennem deres klimainitiativer.
Fordelene med Relion
Spar op til 97% af tiden du bruger på vagtplanlægning
Spar op til 64% af tiden du bruger på at skrive beskeder til ansatte.
Opnå en samlet besparelse på lønudgifterne på 1-3%.
Skab en bedre arbejdsplads og motiver dine ansatte til at arbejde mere.

Relions logo

Et logo der udstråler respekt, styrke og lederskab.

Sort relion logo black
Hvidt Relion logo - white

Ønsker du at vide mere?

Hvis noget står uklart, er vi klar til at besvare dine spørgsmål. Mangler du et uddybende interview eller andet, så kan kontakt os.