Artikler

Artikel fra stiftidende om Relion

Udklip fra Aarhus Stiftidende


Relion Business er en nystartet HR-platform målrettet detail- og restaurationsbrancherne skabt af en gruppe unge it-studerende blandt andet fra Odder, der sigter mod en CO2-neutral forretning. Den første kunde - tre butikker inden for kioskkæden Letkøb - går live på programmet midt i juni.

Visionen er at styrke initiativet til iværksætteri i detail- og restaurationsbranchen, og midlet er en ny digital HR-platform kaldet Relion Business, hvor virksomheden kan samle vagtplaner, timeregistrering, lønudbetaling, lagerstyring, kommunikation og rekruttering. Missionen er samtidig at drive en CO2-neutral forretning, hvor virksomheden kompenserer for ....

Læs hele artiklen ⟩

Artikel fra stiftidende om Relion

Udklip fra Kontekst IT


Katrinebjerg er stedet, hvor ideer opstår. Stedet hvor du kan udforske dit fulde potentiale. Hvor mulighederne er uendelige og øllene i fredagsbaren ligeså. Det er derfor naturligvis også stedet, hvor iværksætterne springer ud.

Hvad vil det egentlig sige at starte sin egen virksomhed? Hvad kræver det? Kan man droppe ud af studiet og leve af det? Jeg har fået mig en snak med Søren Grum og Kristian Emil Larsen – 5. semester på informationsvidenskab – som netop nu kan tilføje titlen virksomhedsejer på hver deres CV. De har nemlig skabt Relion, en softwarevirksomhed. ....

Læs hele artiklen ⟩

Kristian Emil Larsen

Ønsker du at vide mere?

Kristian er virksomhedens talsmand. Hvis noget står uklart, er han klar til at besvare dine spørgsmål. Mangler I et uddybende interview kan seriøse forespørgsler ske nedenfor.


Send email ⟩

Ring op ⟩

Gå til toppen