Software fra IT-byen

Relion

Relion er et softwarehus som bidrager med intelligent computersoftware, der hverken ligger klimaet eller mennesket til last.

Virksomheden blev stiftet i september 2017, med en ambition om at levere meningsfulde resultater, både inden- og uden for kontoret.

Vi arbejder efter en brugercentreret designproces, optimerer virksomheder gennem brug af letanvendelig software, og bevarer regnskoven i processen.

Relion logo made of quotes
Jorden
Klima initiativer

Som udbydere af computersystemer, der lever af internettet, føler vi os forpligtede til at tage ansvar for vores egen, men også vores brugeres CO2-udledninger.

Læs mere ⟩
Prisvindende idéer

I september 2018 blev Relions platform Relion Business, bl.a. på baggrund af den moderne tilgang til udviklingen, hædret med prisen for best startup potential.

Læs mere ⟩
Orbit Statuette
Team Relion
Alexander Schärfe
Alexander Schärfe

Redaktør

Jacob Crawford
Jacob Crawford

Direktør / COO

Rasmus Skovdal
Rasmus Skovdal

Direktør / CTO

Søren Grum
Søren Grum

Direktør / CBDO

Thore Elbek
Thore Andersen Elbek

Designleder

cyborg pige
Læring og dannelse

Som studerende forstår vi vigtigheden af oplysning og dannelse. Vi er samtidig klare over at netop disse kræver forskellige udtryksformer, i kraft af vores individualitet.

Er du interesseret i at lære om nye teknologier der begynder at få en mere central rolle i vores samfund og de spørgsmål der opstår når de analyseres, så slå et smut forbi vores stories. Vi garanterer at de giver stof til eftertanke.

Læs mere ⟩
Innovation

Vi er overbeviste om, at grobunden for innovation er at anskue samtlige problemer fra samtlige perspektiver.

Derfor arbejder vi netop nu på en forretningsplatform der skal kunne løse samtlige trivielle og tidskrævende arbejdsopgaver som følger med det at køre en virksomhed.

Læs mere ⟩
Relion Business widget

Vi er stolte af at arbejde sammen med
ucl logo
OLUFs logo
Super Cone logo
Solidaritet logo
Letkøb logo
Pandekagekompagniet logo
kontakt nødblus

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig
Fortsæt ⟩
Ring op ⟩Gå til toppen