Software fra IT-byen

Relion

Relion er et softwarehus som bidrager med intelligent computersoftware, der hverken ligger klimaet eller mennesket til last.

Virksomheden blev stiftet i september 2017, med en ambition om at levere meningsfulde resultater, både inden- og uden for kontoret.

Vi arbejder efter en brugercentreret designproces, optimerer virksomheder gennem brug af letanvendelig software, og bevarer regnskoven i processen.

Relion logo made of quotes
Jorden
Klima initiativer

I dag udleder internettet lige så meget CO2 som hele flyindustrien. Det er et kæmpemæssigt problem, som ofte overses i diskussioner om klimaforandringer og global opvarmning.

Som udbydere af computersystemer, der lever af internettet, føler vi os derfor forpligtede til at tage ansvar for vores egen, men også vores brugeres CO2-udledninger.

Læs mere ⟩
Prisvindende idéer

Relion modtog torsdag d. 06/09 2018 prisen for best start up potential for vores administrationsplatform, Relion Business.

Prisen blev givet på baggrund af den iterative og brugercentrerede tilgang til designet og ikke mindst den moderne tilgang til selve udviklingen af programmet.

Hos Relion sætter vi altid stor pris på anerkendelse og interesse for vores produkter. Du kan læse mere om Relion Business her:

Relion Business ⟩
Orbit Statuette
Holdindsats skaber tillid
- tillid skaber synergi
Alexander Schärfe
Alexander Schärfe

Redaktør

Jacob Crawford
Jacob Crawford

Direktør / COO

Kenneth Danielsen
Kenneth Danielsen

Projektleder

Mathias Poulsen
Mathias Poulsen

UX Designer

Mickey Andresen
Mickey Andresen

UX Designer

Rasmus Skovdal
Rasmus Skovdal

Direktør / CTO

Søren Grum
Søren Grum

Direktør / CBDO

Thore Elbek
Thore Andersen Elbek

Designleder

cyborg pige
Læring og dannelse

Som studerende forstår vi vigtigheden af oplysning og dannelse. Vi er samtidig klare over at netop disse kræver forskellige udtryksformer, i kraft af vores individualitet.

Er du interesseret i at lære om nye teknologier der begynder at få en mere central rolle i vores samfund og de spørgsmål der opstår når de analyseres, så slå et smut forbi vores stories. Vi garanterer at de giver stof til eftertanke.

Læs mere ⟩
Innovation

Vi er overbeviste om, at grobunden for innovation er at anskue samtlige problemer fra samtlige perspektiver.

Derfor arbejder vi netop nu på en forretningsplatform der skal kunne løse samtlige trivielle og tidskrævende arbejdsopgaver som følger med det at køre en virksomhed.

Læs mere ⟩
Relion Business widget

Vi er stolte af at arbejde sammen med
ucl logo
OLUFs logo
Super Cone logo
Solidaritet logo
Letkøb logo
Pandekagekompagniet logo
Nysgerrighed

“Kuren for kedsomhed er nysgerrighed. Der er ingen kur for nysgerrighed.”

Hos Relion er vi fundamentalt nysgerrige. Vi interesserer os især for vores brugeres behov, og indgår derfor i tæt dialog med brugeren før, under og efter produktudviklingen, så vi sikrer os at alle parter kan se sig yderst tilfredse.

Læs mere ⟩
Hippie

Relion enheder
Kreativitet

Der findes et utal af hjemmesider - hvoraf for mange ligner hinanden. For os er det vigtigt at netop din får et personligt udtryk.

I et samarbejde med Relion bliver kreativitet ikke en mangelvare. Vores team er netop sammensat på baggrund af deres faglige kunnen, og deres specialiseringer strækker sig over 5 forskellige domæner.

Læs mere ⟩
kontakt nødblus

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig
Fortsæt ⟩
Ring op ⟩