Vores vision

Som tidligere deltidsmedarbejdere i detail og restaurationsbranchen har vi i årevis været frustrerede over de manuelle processer forbundet med vagtplanlægning.

Da vi grundlagde Relion i 2017, var vi fast besluttede på at skabe et produkt, der ville sikre, at ansatte kun skulle arbejde når de rent faktisk var tilgængelige. Samtidig så vi, hvordan ledere og virksomhedsejere simpelthen brændte ud pga. alle de tidskrævende processer der omsluttede deres arbejde.

Målsætningen var at hjælpe både medarbejdere, ledere og virksomhedsejere til at opnå en større sammenhængskraft med moderne teknologi som omdrejningspunkt.

Vi tror på, at Relion Business med sin banebrydende teknologi og moderne design kan spare disse mennesker for oceaner af tid og frustration, og således skabe en bedre arbejdsplads for trivsel, samarbejde og kreativitet.

Vi håber at du har lyst til at være med på rejsen!

Kristian Emil, Søren & Rasmus, stiftere.


Kristian Emil Larsen, Søren Grum og Rasmus Skovdal

Lad os pitche for dig

Planer for fremtiden


Vi bestræber os på at bygge Relion Business som en samlet løsning til vores kunder. Det betyder, at de fundamentale digitale behov som eksisterer i forretningerne vil blive stillet af én platform. Vi kan allerede nu afsløre, at der på tegnebrættet eksisterer digitale ansættelseskontrakter der lever op til GDPR lovgivningen, samt kommunikationsfora der vil erstatte den uønskede brug af Facebook grupper.

Kunderne i centrum


Alt vores udvikling tager direkte afsæt i de største ønsker fra vores brugerbase. Det betyder, at du som bruger af Relion Business kan ønske features der vil lette din arbejdsgang. Vi tror på, at dem der bruger vores system også er de rette til at fortælle os, hvilke arbejdsgange der skal digitaliseres, og om muligt, automatiseres.

ucl logo
Gedulgt logo
Solidaritet logo
OLUFs logo
DecorRaid logo
Super Cone logo
Letkøb logo
Mackieslogo

Legater

Rasmus Skovdal viser Alexander Schärfe telefon Rasmus Skovdal viser Alexander Schärfe telefon

InnoFounder marts 2019


Relion er en stolt del af InnoFounder Graduate-programmet fra og med marts 2019. Programmet giver en kapitaltilførsel på 645.000 kr., en dedikeret mentor og skarpe workshops med iværksætteri som omdrejningspunkt.

Læs mere om InnoFounder ⟩

Anmeldelser

Jesper Vedel Bertelsen Lektor i it-didaktisk design - UCL

Relion tilpasser sig efter ens behov og omstiller sig hurtigt ændringer undervejs i projektet. Yderligere har de en seriøs og professionel tilgang til samarbejdet og er hurtige til at leverer resultater.

Laura Lund Kjergaard Founder - DecorRaid

Et samarbejde med Relion kan klart anbefales. Kommunikationen fungerer mere end optimalt og så er de super søde at arbejde sammen med. Vi har været SÅ glade for deres samarbejde i DecorRaid.

Sander Lee Bestyrer Mackies

Jeg valgte Relion Business til min vagtplan fordi kommunikationen med drengene fungerer over alle forventninger og min vagtplan aldrig har været lettere at administrere.


Bliv en del af Relion Business
Tilmeld

Team Relion

Rasmus Skovdal Founder/CEO

Fullstack developer og ansvarlig for økonomi og jura. Han har en baggrund som softwareingeniør og er uddannet i datalogi ved Aarhus Universitet.


Søren Grum Founder/CIO

Tidligere VR konsulent med speciale i IT-konceptudvikling, UX design og menneskelige relationer. Søren er uddannet i informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.


Kristian Emil Larsen Founder/COO

Forretningsdrevet strateg med færdigheder indenfor UX design, konceptudvikling og frontend udvikling. Uddannet i informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.


Jacob Crawford Founder/CTO

Varetager af Scrum og de agile arbejdsprocesser. Jacob har desuden ansvaret for softwareudviklingen. Han er uddannet i datalogi ved Aarhus Universiet.


Thore Andersen Elbek UX/UI Designer

Relions yngste medarbejder. Thore er ansvarlig for grafisk design, videoproduktion og design mockups. Han har netop afsluttet sin gymnasielle uddannelse.


Palle Hauge Petersen Fullstack Developer

Med erfaring fra blandt andet Fujitsu er Palle en af Relions dygtigste fullstack udviklere. Han er uddannet datamatiker med tidligere baggrund i datalogi.


Rune Sørensen Fullstack Developer

Rune er i praktik fra datamatiker uddannelsen på erhvervsakedemiet, Aarhus, hvor han er en del af teamet frem til sommeren 2019.


Sofie Iburg-Andersen Social Media Manager

Innovativ og kreativ SoMe manager med stor forståelse for mennesker og teknologi. Hun er uddannet i informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.Advisory Board

Thomas Lanng CMO - Apidemia

Meget erfaren managementkonsulent med fokus på forretnings-og organisationsudvikling med en særlig interesse i strategi og forandringsledelse.

Torben Falck CEO - Semantica

Mange års erfaring som softwarekonsulent blandt andre for IBM, LEGO, Ebay m.fl. Han solgte sin virksomhed, Strongminds, i juli 2018, og hjælper nu unge iværksættere.

Frans Wichmann CEO - Bladt & Wichmann

Topleder med solid ledelseserfaring inden for transformation, digitalisering, udvikling, vækst og effektivisering af både private og offentlige virksomheder.


Inkubatorer

Orbit Lab Finlandsgade 28 8200 Aarhus N

Et inspirerende og kreativt tech hub med unikke eksperimentelle faciliteter der er pakket med de nyeste teknologier indenfor blandt andet IOT, VR og AR.

Besøg hjemmeside ⟩

HatchIT Lab Åbogade 34 8200 Aarhus N

HatchIT Lab er et IT-iværksættermiljø, der er tæt knyttet til IT-forsknings- og uddannelsesaktiviteter på Aarhus Universitet i IT-byen Katrinebjerg.

Besøg hjemmeside ⟩

Studentervæksthuset Møllevangs Allé 142 8200 Aarhus N

Studentervæksthus Aarhus danner rammer om Aarhus Universitets tilbud til studerende, der ønsker at arbejde med iværksætteri ved siden af deres studier.

Besøg hjemmeside ⟩

Jorden

Klimapolitik

Som udbydere af computersystemer, der lever af internettet, føler vi os forpligtede til at tage ansvar for vores egen, men også vores brugers CO2-udledninger.

Vi fører derfor en filantropisk CSR politik der sikrer at alle vores CO2 emissioner bliver kompenseret.


Læs mere ⟩

Praktik

Rasmus Skovdal viser Alexander Schärfe telefon

Vi tror på ungdommen


Siden vi stiftede Relion har vi anvendt praktikanter fra nærstående uddannelsesinstitutioner. Vi har nydt et særlig godt samarbejde med henholdsvis Aarhus Universitet og Erhvervsakademiet Aarhus. Vi tror på, at med de rette redskaber og den nødvendige tillid, så kan praktikanter levere arbejde på lige fod med almindeligt ansatte.

Se ledige stillinger


Fortsæt ⟩

Praktik anbefalinger

Alexander Buus Schärfe Aarhus Universitet

Set indefra, oplever man den passionerede og fattede atmosfære hvor relationer - både til medarbejdere og samarbejdspartnere - vægtes unægteligt højt. Udefra mærkes deres professionelle, men alligevel menneskelige tilgang til værdiskabelse øjeblikkeligt. Uanset om du leder efter en arbejdsplads eller en samarbejdspartner til dit næste digitale projekt, så er Relion af den allerhøjeste kaliber.

Mathias Poulsen Erhvevsakademiet, Aarhus

Vil bestemt anbefale et praktikforløb hos Relion! Et fantastisk og ambitiøst team, som udfordrer deres praktikanter og giver stor frihed til udvikling af egne kompetencer. Praktikforløbet skræddersyes efter dine ønsker og dine idéer og inputs bliver vægtet på lige fod med andres. Du føler dig derfor ikke som en praktikant, men derimod som en del af teamet.


Mickey Andresen Erhvevsakademiet, Aarhus

Er praktikforløb hos Relion kan i den grad anbefales! Relion består af et fantastisk og kompetent team, som altid er åbne for nye gode idéer! Et praktikforløb hos dem giver gode kvalificerede udfordringer og samtidig en mulighed for at varetage selvstændige opgaver, samt udfolde sine egene kompetencer!
Kontakt

Lad os høre fra dig


Har du spørgsmål til Relion Business, dit næste software projekt eller noget helt tredje? Så kontakt os og få svar med det samme, ellers arrangerer vi blot et møde.
Gå til kontakt ⟩

Kontakt osGå til toppen