Om os

VORES MISSION

Bedre ledere skaber bedre arbejdspladser

Vores mission er at skabe bedre arbejdspladser ved at hjælpe ledere med at fokusere mere på ledelse og mindre på kedeligt papirarbejde.

Lederen skal fokusere sin energi på at lede og udvikle teamet, så det interne samarbejde kan forbedres og teamet i fællesskab kan løfte hinanden til nye højder.

billede af teamet bag relion

RELIONS LØVER

rasmus-skovdal
Rasmus Skovdal

Founder & CEO

CEO, Fullstack udvikler og ansvarlig for Relions juridiske gøren. Han har en baggrund som softwareingeniør og er uddannet i datalogi ved Aarhus Universitet.

photo of kristian-emil-larsen
Kristian Emil Larsen

Founder & CMO

Alsidig konceptudvikler med ansvar for marketing, branding og design. Kristian Emil er uddannet i informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

photo-of-soren-grum
Søren Grum

Founder & CSO

Salgschef med speciale i menneskelige relationer, arbejdsmiljø og UX design. Søren er uddannet i informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

photo-of-jacob-crawford
Jacob Crawford

Founder & CTO

Scrummaster og ekspert i agil udvikling. Jacob har det overordnede ansvar for softwareudviklingen og er uddannet i datalogi ved Aarhus Universiet.

photo-of-jimmy
Jimmy Sørensen

Founder & CFO

Jimmy er ansvarlig for økonomi og data-analyse. Han har en baggrund som cand.oecon med speciale i finansering og avanceret økonometri inklusiv machine learning.

Palle-petersen
Palle Hauge Petersen

Fullstack developer

Med mange års erfaring i ryggen er Palle en af Relions dygtigste fullstack udviklere. Han er uddannet datamatiker med tidligere baggrund i datalogi.

photo-of-thore
Thore Andersen Elbek

Product designer

Relions yngste medarbejder. Thore er ansvarlig for grafisk design, videoproduktion og design af mockups. Han har netop afsluttet sin gymnasielle uddannelse.

photo-of-sofie
Sofie Iburg-Andersen

UX designer

Kreativ UX designer og social media specialist med stor forståelse for mennesker og teknologi. Hun er uddannet i informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

photo-of-frederik
Frederik Grummesgaard

Frontend developer

Frederik har en stor sans for detaljen og elsker at omgåes mennesker, disse egenskaber anvender han aktivt til at udvikle løsninger med stor brugervenlighed.

photo-of-asger
Asger Storm

Fullstack developer

Asger er softwareudvikler med et stort kendskab til udviklingens mange aspekter, hvilket han anvender på daglig basis til skabe flotte resultater for Relions kunder.

photo-of-morten
Morten Fechte

Fullstack developer

Morten er en softwareudvikler, der spreder god energi alle vegne han kommer. Denne energi formår han også at anvende i sit arbejde til at skabe gode løsninger.

mikkel
Mikkel Kvorning

Frontend developer

Mikkel formår altid at overføre finesse til sit arbejde som frontend udvikler. Er du facineret at de lækre animationer på appen, så er det Mikkel du skal takke.

En klimapolitik til forskel

Som udbydere af software, der lever af internettet, føler vi os forpligtede til at tage ansvar for vores egen, men også vores brugers CO2-udledninger.

Vi fører derfor en filantropisk CSR politik der sikrer at alle vores CO2 emissioner bliver kompenseret.

earth
Praktikplads til studerende

Relion elsker talentfulde praktikanter, der har mod på at udvikle sig og gøre en forskel.

Nyheder og Presse

Alt du skal vide om Relion for kunne skabe et portræt: artikler, awards, udgivelser, og vores pressekit.