Om os

VORES MISSION

Bedre ledere skaber bedre arbejdspladser

Vores mission er at skabe bedre arbejdspladser ved at hjælpe ledere med at fokusere mere på ledelse og mindre på kedeligt papirarbejde.

Lederen skal fokusere sin energi på at lede og udvikle teamet, så det interne samarbejde kan forbedres og teamet i fællesskab kan løfte hinanden til nye højder.

billede af teamet bag relion

RELIONS LØVER

rasmus-skovdal
Rasmus Skovdal

Founder & CEO

CEO, Fullstack udvikler og ansvarlig for Relions juridiske gøren. Han har en baggrund som softwareingeniør og er uddannet i datalogi ved Aarhus Universitet.

photo of kristian-emil-larsen
Kristian Emil Larsen

Founder & CMO

Alsidig konceptudvikler med ansvar for marketing, branding og design. Kristian Emil er uddannet i informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

photo-of-jimmy
Jimmy Sørensen

Founder & CFO

Jimmy er ansvarlig for økonomi og data-analyse. Han har en baggrund som cand.oecon med speciale i finansering og avanceret økonometri inklusiv machine learning.

Palle-petersen
Palle Hauge Petersen

Fullstack developer

Med mange års erfaring i ryggen er Palle en af Relions dygtigste fullstack udviklere. Han er uddannet datamatiker med tidligere baggrund i datalogi.

photo-of-thore
Thore Andersen Elbek

Product designer

Relions yngste medarbejder. Thore er ansvarlig for grafisk design, videoproduktion og design af mockups. Han har netop afsluttet sin gymnasielle uddannelse.

En klimapolitik til forskel

Som udbydere af software, der lever af internettet, føler vi os forpligtede til at tage ansvar for vores egen, men også vores brugers CO2-udledninger.

Vi fører derfor en filantropisk CSR politik der sikrer at alle vores CO2 emissioner bliver kompenseret.

earth
Praktikplads til studerende

Relion elsker talentfulde praktikanter, der har mod på at udvikle sig og gøre en forskel.

Nyheder og Presse

Alt du skal vide om Relion for kunne skabe et portræt: artikler, awards, udgivelser, og vores pressekit.