01

Beskrivelse af dit projekt


Det er vigtigt for os at du beskriver dit projekt så eksakt som muligt, så vi kan give dig et præcist pris- og tidsestimat.

Nedenfor følger et eksempel på en god beskrivelse.

  • Formål
  • Om
  • Indhold
  • Funktioner
  • Deadline
  • Budget

Formål:
Formålet med at få lavet en hjemmeside til min forretning er at udvide mit brand. Jeg er bekendt med, at et online “ansigt” på min virksomhed er en nødvendighed i den digitaliserede verden. Hjemmesiden kan hjælpe mig med at skabe en bedre forbindelse til mine kunder samtidig med, at det skaber merværdi til min service.

Om din virksomhed:
Min virksomhed er et band. Jeg er artist på fuld tid, og vil derfor selvfølgelig gerne ud med min musik både til gamle fans samt forhåbentlig bruge den nye hjemmeside til at skabe en bedre forbindelse til nye interesserede fans.

Indtil videre bruger jeg de sociale medier til at afbillede mit bands historie og kommunikere med mine fans.

Jeg bliver ofte kontaktet angående optræden til private arrangementer. Jeg har også prøvet enkelte gange at blive kontaktet i henhold til optræden i offentlige institutioner med min musik.

Indhold:
Jeg ønsker at få lavet en hjemmeside der skildrer min musik og gør det muligt for andre at lytte til den. Derudover ønsker jeg en bookingformular så andre kan booke mig til private og offentlige arrangementer.

Jeg ønsker at få mit instagram-feed integreret på hjemmesiden, så mine instagram-post automatisk også bliver vist inde på hjemmesiden. Hvordan og hvorledes, kan i forhåbentlig hjælpe med.

Det er vigtigt at man kan komme i kontakt med mig, så en kontaktformular er også en nødvendighed.

Jeg ønsker, at der integreres en nem metode til at få mine egne musikvideoer, billeder og andet personligt materiale lagt op på hjemmesiden, når jeg får brug for dette.
Derudover ønsker jeg selvfølgelig at designet gøres nytænkende så min hjemmeside kan skille sig ud fra mængden. Hjemmesiden skal skabe en oplevelse for mine besøgende.

Funktioner:

  • Bookingformular
  • Kontaktformular
  • Video- og billede galleri
  • Social Media feed

Deadline:
Min deadline er to måneder fra nu, men er også klar til at lytte til modbud, hvis I mener, at mit projekt kræver længere tid. Hvis I kan gøre det på kortere tid, vil dette selvfølgelig modtages kærligt.

Budget:
Mit budget ligger på kr. 7.000, men kan gå op til 13.000. Dog ønsker jeg hellere at indgå i et samarbejde med jer, så jeg altid kan henvende mig igen, hvis der skal integreres yderligere på min hjemmeside.

02

Nogle sidste spørgsmål?


Hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, så kommer her tre vigtige informationer omkring det praktiske for din nye hjemmeside.

03

Kontakt os
Gå til toppen