fbpx
Relion-logo-blue
Prøv Relion

Nyt partnerskab sikrer Relion-brugere nemmere rekruttering.

Relion indgår et fordelagigt partnerskab med SimplyJob, der leverer en online platform til rekruttering af de helt rigtige kandidater.

Relion indgår samarbejde med Simplyjob
Portræt af Kristian Emil Larsen
Kristian Emil Larsen
26. Juni 2020 
Siden 2017 har Relion hjulpet travle virksomhedsejere med at gøre vagtplanlægning mere simpelt. Vi har vist, at vagtplanlægning sagtens kan håndteres uden tunge systemer og lange support-tider. Vores gratis vagtplansystem gør det nemt og sikkert for alle, at komme i gang med en mere effektiv hverdag. Og med styr på vagtplan og tidsregistrering, kan du nu bruge din tid på det du virkelig brænder for. Det er stadig arbejde, bare bedre.

Vi stopper dog ikke der. Vi ønsker nemlig at tilføje vores kunder så meget ekstra-værdi som overhovedet muligt. Med det sagt, er vi nu taknemmelige for at kunne løfte sløret for et samarbejde, der skal bidrage til at gøre en anden vanskelig og tidskrævende opgave mere simpel, nemlig rekrutteringen.

Slut med at ansætte det forkerte personale.

SimplyJob har de sidste tre år vendt jobmarkedet på hovedet.

Med sit store fokus på de jobsøgende, er det lykkedes SimplyJob at onboarde mere end 200.000 kandidater, der nu bruger platformen til at finde nyt arbejde inden for brancher som Detail, Restauration og Salg.

De jobsøgende kan på kun 10 minutter lave et professionelt CV i SimplyJobs app, og herefter sende det til virksomheder ved at “swipe til højre” for at afvente “et match”. Præcis som man kender det fra diverse dating-apps.

Mere end 400 virksomheder bruger i dag SimplyJob, til at finde medarbejdere.

Du kan forvente 1 ansøgning om dagen, der passer på alder, uddannelse, geografi og deltid/fuldtid – med andre ord ansøgninger du kan bruge til noget!

Vi har sikret, at du som Relion-bruger får gratis adgang til alle fordelene i SimplyJob i 6 måneder. Desuden, så har vi fjernet oprettelsesgebyret, så du kan komme i gang helt gratis.

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang.
Før at gøre brug af din fordel som Relion-kunde, skal du blot gøre følgende

1) Gå til dette link: https://simplyjob.com/virksomheder #getOffer

2) Udfyld din e-mail

3) Skriv “Relion” i det felt, hvor du ellers skulle taste dit budget

Læs mere om SimplyJob her
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram