fbpx
Relion-logo-blue
Prøv Relion

Book din næste vikar gennem dit vagtplansystem. 

Relion har lavet en integration til vikarbureauet meploy, som gør det nemt for dig at booke en vikar til dine ledige vagter uden det kræver yderligere administration.

Book din næste vikar gennem dit vagtplansystem
Portræt af Kristian Emil Larsen
Kristian Emil Larsen
4. Maj 2021
Som leder kender du helt sikkert til udfordringen det kan være, at få dækket alle de ledige vagter i din vagtplan.

Du har måske prøvet at overtale nogle af dine eksisterende medarbejdere, som i forvejen har andre planer. Ellers har du måske tidligere haft held med afsætte ledige vagter som Swipe-vagter, men uden held.

For at løse en situation som denne, kræver det enten, at du selv dækker vagten, straks rekrutterer og ansætter en medarbejder, eller bruger en vikar, der kan løse opgaven. Dog har man som regel ikke indflydelse på hvilken vikar, der bliver booket, når man bruger et traditionelt vikarbureau. 

Vores nye samarbejde med meploy tilbyder en helt ny løsning: Et vagtplansystem der både kan håndtere dit faste team samt dine vikarer, som du helt selv vælger.
Læs mere om meploy

Vagtplanlægning har aldrig været nemmere

Med Relions vagtplanlægningssystem kan du nemt og hurtigt udfylde den ugentlige vagtplan og fordele vagter imellem dine medarbejdere. Hvis en person bliver syg eller utilgængelig på anden vis, og du derfor mangler en til at tage den pågældende vagt, kan du klikke på en knap for at bestille en meployee - en vikar fra meploy.

Så snart du har trykket på knappen, vil en medarbejder fra meploys rekrutteringsafdeling tage over, oprette vagten og sende notifikationer til relevante vikarer.

Du kan enten selv vælge, hvilken vikar du vil booke, eller lade det være op til meploy at finde den bedst egnede kandidat.

Så snart vagten er besat, vil du modtage en bekræftelse med et link til den valgte vikars profil. Desuden, arbejder vi allerede på det næste skridt, hvor du kan se vikaren direkte i din vagtplan i Relion, og derfra også have adgang til alle de vikarer, der har arbejdet hos dig.

Sænk udgifterne ved vagtplanlægning

For 19 kr. pr. medarbejder pr. måned, er Relions vagtplanlægningsystem det absolut mest fair og fleksible system til at håndtere dine medarbejdere. Tilmed er Relion det eneste system til at integrere med et vikarbureau og for det ikke skulle være nok, så er det også Danmarks bedst bedømte vagtplansystem på Trustpilot.

At booke en meployee via Relion er nemt og uforpligtende. Du betaler kun den løn, som vikaren har tjent, samt et fast gebyr på 20 kr. pr. time til meploy - alt faktureres samlet. meploy ansætter vikarerne, holder interviews med kvalificerede kandidater og håndterer og udbetaler løn, samt alt hvad dette indebærer. Hvis du ønsker at fastansatte en vikar, kan du frit gøre dette efter 3 måneder.
Læs mere om meploys rekruttering af vikarer.

Få tid til det du virkelig brænder for

Formålet med begge vores systemer er at spare dig fra kedeligt administrativt arbejde, så du kan få tiden og friheden til at gøre det du elsker. meploy bruger i gennemsnit under 9 minutter på at besætte en vagt, og med Relion kan du automatisk vagtplanlægge en hel uge på blot få sekunder. Derfor tror vi på, at vores systemer tilsammen kan skabe enorm værdi for enhver vagtleder.

Kontakt os for mere information, hvis du er interesseret i at komme igang. Mere end 1000 virksomheder i Danmark bruger allerede enten Relion eller meploy til at drive deres forretninger.

Sådan kommer du i gang

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med både Relion og meploy integrationen og på den måde spare tid på alt lige fra vagtplanlægning til tidsregistrering og lønudbetaling.

Du kan nemt og uforpligtende oprette din Relion profil her.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram