Løn Pro er ankommet

Velkommen til Løn Pro

Spar enorme mængder tid og frustration på kedeligt og manuelt arbejde ved at udregne og udbetale din løn med få klik. Løn pro er ankommet.

Relion Løn Pro
portræt af kristian-emil-larsen

Kristian Emil Larsen
13 Jul 2020  · 3 min læsetid

Siden 2017 har Relion hjulpet travle virksomhedsejere med at gøre vagtplanlægning mere simpelt.

Vi har vist, at vagtplanlægning sagtens kan håndteres uden tunge systemer, lange support-tider, eller en doktorgrad i HR-management.

Vores gratis vagtplansystem gør det nemt at komme igang, og for blot 299,- pr. måned kan du nu automatisere din lønudbetaling med solide integrationer til de førende lønudbetalingssystemer.

Vi stopper dog ikke der, for Løn Pro kommer med ekstra værdi til dig, der ønsker at optimere din tid og dit lønbudget yderligere. Løn Pro indeholder både løntillæg, pauser samt en række andre nye funktioner, der gør tidsregistrering og timesedler mere præcise end nogensinde før. 

Integrer din vagtplan med dit foretrukne lønsystem.

Vi har indgået et stærkt samarbejde med danmarks førende lønsystemer, så du kan spare ekstra tid hver eneste måned. Med blot få klik kan du forbinde Relion med systemer som Salary og Danløn og på den måde gøre det nemt at udbetale din løn fremadrettet. 

Her er altså tale om ægte integrationer, så vink farvel til at downloade og uploade CSV filer. Den slags er fortid. Med ét klik kan du nu føre timerne direkte fra Relion til dit lønsystem og på den måde løfte din lønudbetaling til nye standarder.

Læs også: Vagtplanlægning med Relion

Lav løn med ét klik.

Efter du har integreret Relion med dit lønsystem kan du nu udbetale din løn med blot ét enkelt klik. Vi hjælper dig med at sikre, at lønperioden stemmer overnes og at alle vagter er godkendte og klar til at blive betalt, så du undgår dyre fejl. Spar penge på din bogholder, for det har aldrig været lettere at lave løn på egen hånd.

Få overblik over dine lønudgifter i real-tid.

Pak bare lommeregneren væk. Nu bliver det lettere end nogensinde før at få overblik over dit lønbudget. Relion opdaterer nemlig automatisk alle ændringer i vagter og timesedler i real tid, så dit samlede lønforbrug altid bliver let overskueligt og ikke mindst tilgængeligt. 

Motiver ansatte med gevinster på ledige vagter.

Har du svært ved at komme af med ledige vagter? Løn Pro gør det muligt at vise den økonomiske gevinst direkte på de ledige vagter, så medarbejderne altid kan se, hvor meget de tjener ved at tage den.

Psykologien bag denne funktion påvirker medarbejdenes følelsesmæssige behov for at kompensere for et stort forbrug eller manglende penge på kontoen, hvilket har bevist at reducere levetiden på ledige vagter med op til 33%. 

Læs også: Medarbejder-app fra Relion

Vis dine medarbejdere, hvor meget de har tjent.

10 ud af 10 adspurgte medarbejdere ønsker at kunne se, hvor meget de har tjent via deres medarbejder app. Dette bliver nu muligt, når du kan indsætte individuel timeløn på hver medarbejder. Dette muliggør, at Relion nu kan vise medarbejderens samlede fortjeneste i indeværende lønperiode.

Sammen med den ovenstående funktion, der viser gevinster på ledige vagter, gør denne en funktion en kæmpe forskel i dit medarbejder-engagement. Dine medarbejdere bliver med andre mere motiverede end nogensinde før.

Og bare rolig, de kan ikke se hinandens løn. 

Tilføj ubetalte pauser til din tidsregistrering.

At skulle fratrække pauser fra din tidsregistrering kan hurtigt stjæle en masse tid, men med den nye pause-funktion i Løn Pro kan du nemt indstille, hvor meget pause en medarbejder får for x antal timers arbejde. Pausen fratrækkes selvfølgelig helt automatisk. 

Opret løntillæg til vagtplanen.

Kræver jeres overenskomst forskellige lønninger efter tid på dagen og ugen, eller har I blot en intern aftale om forskellige lønniveauer? Frygt ej. Med løntillæg kan du nemt indstille, hvordan lønsatsen skal opfører sig efter ugedage og tid på dagen.

Desuden kan du også indstille individuelle løntillæg til udvalgte helligdage.

Gør det nemt for bogholderen. Eksporter timer til Excel.

Vi forstår, at bogholdere og revisorer kan have en tendens til at være lidt gammeldags. Af samme grund har vi gjort det simpelt for dig at eksportere dine timer til Excel. Du kan nemt og enkelt downloade en CSV fil med oversigt over alle vagter, medarbejdere og timer. Så er der også styr på det. 

30 dage gratis prøveperiode.

Alle brugere af Relion, nye som gamle for kvit og frit 30 dages ubetinget adgang til Løn Pro. Vi kan nemlig skrive nok så meget om fordelene, men hvad med selv at prøve funktionerne?. 

Prøv Løn Pro i dag.

Læs mere om Relion.

Dyk ned i fordelene med simpel vagtplanlægning.

Relion modtager investering fra serieiværksætter.

Tidsregistrering gjort simpelt.

Læs mere om vores funktioner til tidsregistrering.

Brugervenlig medarbejder-app.

Læs mere om fordelene for dine ansatte.

Integrationer og partnere.

Læs mere om vores integrationer og samarbejdspartnere.

CO2 neutral software.

Vi kompenserer for alle CO2 udledninger fra vores produkt.