Privatlivspolitik

Klimapolitik

Innovative produkter sætter sit aftryk på verden i stedet for planeten

Vi tager et stort skridt mod
et mindre CO2 udslip

Vindmølle på solsikkemark

100% vedvarende energi giver kraft til innovation

Bæredygtighed udgør en af vores centrale værdier i Relion. Derfor har vi et stort fokus på at drive Relion som en 100% CO2 neutral forretning. Den kraft der puster liv i vores produkter, kommer fra henholdsvis kraftværker, server og data-centre. Vi har etableeret klimainitiativer der sikrer, at hver af disse ikke blot kompenserer for deres respektive CO2 udledninger, men også efterlader planeten i en bedre tilstand end før.
100 %
100% af energiforbruget fra vores partneres data- og servercentrer består af vedvarende energi, så når du anvender Relions produkter, udlignes dit digitale fodaftryk med ren energi, hvilket reducerer din indvirkning på miljøet.
50 %
Effektive datacentrer hjælper os med at servicere vores kunder på mere bæredygtig vis. De datacentrer der hoster Relions produkter, bruger i gennemsnit 50% mindre energi end typiske datacentrer.
99.9 %
Når du anvender Relion, får du samtidig en månedlig oppetid på hosting og datebase på 99.9%. Det gør det nemt for dig at vælge en sikker løsning der ikke kun er god for menneskene i din organisation og klimaet, men også din forretning.
Fly der letter mod solnedgangen

Hvorfor CO2 neutral?

I dag udleder internettet mere CO2 end hele flyindustrien. Det er et enormt problem, som ofte overses i diskussioner om klimaforandringer. Som udbydere af innovative produkter, der lever på internettet, føler vi os forpligtet til at tage ansvar for vores egen, men også vores brugeres CO2 udledninger.
Dybt inde i en grøn let-tåget skov

Det er nu eller aldrig

Internationale naturbevarende organisationer er enige om, at verdens skove bør prioriteres højt i den globale klimaindsats. Af den grund donerer vi til bevarelsen heraf for ikke alene at kompensere for vores produkters CO2-udslip, men for at inddrage vores brugere i et betydningsfuldt samarbejde for vores planet.

Som en del af Relion er du med til at redde regnskove og dyreliv

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og sammen kan vi ændre verden. Vi samarbejder med miljøorganisationen, Verdens Skove, for at bekæmpe klimaforandringer.

Hvorfor skal vi frede regnskoven?

0
Af mennesker der lever i fattigdom afhænger af skove for at overleve.
0
Af planterne der bruges til kræftbehandling findes kun i regnskoven.
0
Regnskoven dækker kun 6% af jordens overflade, men 50% af alle dyre og plantearter lever der.

Vil du gøre en forskel for klimaet ved at optimere din vagtplan?