Privatlivspolitik

Karriere

KARRIERE

Dansk software i verdensklasse

Vi er på en mission om at skabe bedre vilkår for ledere i restauranter og detailbutikker ved at hjælpe dem med at fokusere mere på deres ledelse og mindre på kedeligt papir arbejde.
Som dansk tech-virksomhed, sætter vi en stor dyd i at levere verdensklasse løsninger og vi leder derfor altid efter dygtige, kreative og passionerede talenter til vores team.

Two guys happily looking at a phone

Få mere indflydelse end du havde forestillet dig. Opnå mere end du troede var muligt.

PRAKTIK

Er du passioneret og ivrig efter at gøre en forskel?

Siden Relions grundlæggelse, har vi troet på kvaliteten i praktikanter. Vi tror på, at med den rette vejledning og den nødvendige tillid, vil studerende hurtigt udvikle sig til at levere arbejde af samme kvalitet som erfarne ansatte.
Portræt billede af Mathias Poulsen
Mathias Poulsen

Erhvervsakademiet Aarhus

Jeg vil bestemt anbefale et praktikforløb hos Relion!
Et fantastisk og ambitiøst team, der udfordrer deres praktikanter og giver stor frihed til udvikling af egne kompetencer. Praktikforløbet skræddersyes efter dine ønsker, og dine idéer og inputs bliver vægtet på lige fod med andres. Du føler dig derfor ikke som en praktikant, men derimod som en del af teamet.

Portræt billede af Alexander Scharfe
Alexander Schärfe

Aarhus Universitet

Set indefra, oplever man den passionerede og fattede atmosfære hvor relationer – både til medarbejdere og samarbejdspartnere – vægtes unægteligt højt. Udefra mærkes deres professionelle, men alligevel menneskelige tilgang til værdiskabelse øjeblikkeligt. Uanset om du leder efter en arbejdsplads eller en samarbejdspartner til dit næste digitale projekt, så er Relion af den allerhøjeste kaliber.

portrætbillede af Mickey Andresen
Mickey Andresen

Erhvervsakademiet Aarhus

Er praktikforløb hos Relion kan i den grad anbefales! Relion består af et fantastisk og kompetent team, som altid er åbne for nye gode idéer! Et praktikforløb hos dem giver gode kvalificerede udfordringer og samtidig en mulighed for at varetage selvstændige opgaver, samt udfolde sine egene kompetencer!

Ledige praktikpositioner

Content creator // Marketing

Brænder du for at arbejde med sociale medier og skabe indhold der skaber værdi for vores målgruppe, så er du måske vores næste content creator. Vi forventer at du har mod på at arbejde med storytelling, sociale medier og ikke mindst videoproduktion.

Softwareudvikler // Development

Bliver du tiltalt af agil udvikling og processerne i Scrum, og kunne du tænke dig at lære Angular? Så lyder du som den rette praktikant til vores udviklerteam. Vi tager dig under vingerne i hele din praktikperiode og sikrer, at du udvikler dig mod dine læringsmål.

UX designer // Design

Elsker du at arbejde med mennesker og design, og kan du tilmed lide at analyserer dine opdagelser, så lyder du som den fødte UX designer. I Relion får du mulighed for føre en designproces til ende og se resultatet i vores produkt.

Relationer & salg // Salg

Er du dygtig til at netværke og skabe relationer, så lyder du som den rette kandidat til Relions sælgerteam. Du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer ved at indgå i vores talentfulde salgsteam.

Om Relion

Hvorfor gør vi som vi gør, hvem hjælper os og hvilke aftryk efterlader vi os? Lær Relion bedre at kende.

Nyheder og Presse

Alt du skal vide om Relion for kunne skabe et portræt: artikler, awards, udgivelser, og vores pressekit.