Karriere i Relion

Vi søger kreative personligheder

Rasmus Skovdal viser Alexander Schärfe telefon

Vi tror på ungdommen


Siden vi stiftede Relion har vi anvendt praktikanter fra nærstående uddannelsesinstitutioner. Vi har nydt et særlig godt samarbejde med henholdsvis Aarhus Universitet og Erhvervsakademiet Aarhus. Vi tror på, at med de rette redskaber og den nødvendige tillid, så kan praktikanter levere arbejde på lige fod med almindeligt ansatte.
Vi søger i øjeblikket

Multimediedesigner

Vi søger en kandidat med flair for grafisk design og webudvikling i wordpress.


Ansøg nu ⟩
Datamatiker

Vi søger en kandidat med flair for programmering og agil udvikling.


Ansøg nu ⟩
Digital konceptudvikler

Vi søger en kandidat med sans for design og konceptudvikling.


Ansøg nu ⟩
Andet

Kan du bidrage i en software virksomhed, så hører vi meget gerne fra dig.


Ansøg nu ⟩

Praktik anbefalinger

Alexander Buus Schärfe Aarhus Universitet

Set indefra, oplever man den passionerede og fattede atmosfære hvor relationer - både til medarbejdere og samarbejdspartnere - vægtes unægteligt højt. Udefra mærkes deres professionelle, men alligevel menneskelige tilgang til værdiskabelse øjeblikkeligt. Uanset om du leder efter en arbejdsplads eller en samarbejdspartner til dit næste digitale projekt, så er Relion af den allerhøjeste kaliber.

Mathias Poulsen Erhvevsakademiet, Aarhus

Vil bestemt anbefale et praktikforløb hos Relion! Et fantastisk og ambitiøst team, som udfordrer deres praktikanter og giver stor frihed til udvikling af egne kompetencer. Praktikforløbet skræddersyes efter dine ønsker og dine idéer og inputs bliver vægtet på lige fod med andres. Du føler dig derfor ikke som en praktikant, men derimod som en del af teamet.


Mickey Andresen Erhvevsakademiet, Aarhus

Er praktikforløb hos Relion kan i den grad anbefales! Relion består af et fantastisk og kompetent team, som altid er åbne for nye gode idéer! Et praktikforløb hos dem giver gode kvalificerede udfordringer og samtidig en mulighed for at varetage selvstændige opgaver, samt udfolde sine egene kompetencer!
Gå til toppen