fbpx
Relion-logo-blue
Prøv Relion

Integrer dit vagtplansystem fra Relion med dit lønsystem fra Salary.

Relion har bygget en perfekt integration til Salary, der gør lønudbetalingen nemmere end nogensinde før.

Portræt af Kristian Emil Larsen
Kristian Emil Larsen
21. Oktober 2019 
Nu kan du forbinde Relions vagtplansystem med lønsystemet fra Salary. Hver for sig har Relion og Salary arbejdet med at gøre det komplicerede enkelt, og hjulpet vores kunder med at spare tid og penge. Sammen kan vi gøre endnu mere.

Vi har nemlig bygget en usædvanligt stærk integration, der gør det lettere end nogensinde før at overføre timer fra dit vagtplansystem til dit lønsystem. Du kan sende dine timer fra Relion til Salary med blot ét enkelt klik, mens der tages højde for alt, lige fra pauser til løntillæg.

Vi er fælles kærlighed for god brugervenlighed gør os til et oplagt match og du kan forbinde Relion og Salary på bare ét minut.
Læs også: Integrer Relion med Salary Swipe

Salary lønsystemet

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Både bogholder og virksomhedsejer kan stå for lønnen, og medarbejderne får lønsedler, der giver mening.

Den store brugervenlighed gør det svært at lave fejl, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration.
Salary automatiserer den administrative proces, så du kan bruge din tid mere effektivt.

Lønkørsel, 0-indberetning, bogføring, overførsler til medarbejdere, Skat, ATP og Feriekonto er automatiseret, så du ikke skal være bange for at glemme noget vigtigt, og slipper for det kedelige og tidstunge tastearbejde.

Læs mere om Salary.

Fordelene ved at integrere Relion med Salary.

- Medarbejdere i Salary matches automatisk med medarbejdere i Relion.

- Relion sender dine timer til Salary og tager tilmed hensyn til ubetalte pauser.

- Salary læser og udregner automatisk oprettede løntillæg i Relion.

- Lønsatser overføres automatisk fra Relion til Salary

Er du klar til at prøve Salary integrationen? Opret din Relion konto i dag.

Lav løn med ét enkelt klik

Du godkender medarbejdernes timer i Relion og overfører dem til Salary med blot ét enkelt klik. Herefter skal du blot skimte at alt ser rigtigt ud inden du kører lønnen i Salary som normalt.

Har du slået automatisk løn til i Salary, så kører lønnen helt automatisk ved deadline – det er med andre ord muligt at lave løn med blot ét enkelt klik!

Få en nemmere hverdag

Er du klar til at opleve, hvor nemt du kan holde styr på både løn og tid? Det kræver intet webinar, kurser eller anden kompleks træning at komme i gang med hverken Relion eller Salary – kun 2 minutter af din tid.

Opret din Relion profil her.

Opret din Salary profil her.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram