fbpx
Relion-logo-blue
Prøv Relion

Hvorfor et online vagtplanlægningssystem øger din tilfredshed på arbejdspladsen. 

Undgå sure miner og byd velkommen til selvstyrende arbejde, der giver mere overskud i hverdagen.

Arbejdsglæde på en travl arbejdsplads
Vimal
Vimal Navaneesan
1. Oktober 2021
Flere virksomheder benytter i dag Excel til at sammensætte deres vagtplaner. Med Excel har du nok oplevet utallige frustrationer og måske brugt flere timer på at indtaste tider og løn. 
Et enkelt forkert tryk på computeren kan ødelægge hele vagtplanen. Dette går ikke kun ud over dig, men hele arbejdspladsen bliver påvirket. Så snart en fejl er blevet en realitet, så rammer lavinen. Dine medarbejdere bliver forvirret og frustreret over forkerte tider og løn. 
Derfor går virksomheden i stå og du skal igen til at lave en ny vagtplan. Her bliver du sat på overarbejde og dermed anvender du mere tid på vagtplaner end du gør på dine oprindelige arbejdsopgaver.

Hvis du kender til ovenstående problemer og du gerne vil finde en løsning på dem, så skal du læse videre her. Løsningen er nemlig et online vagtplanlægningssystem. Dette system er en hurtig og fleksibel løsning. Systemet bidrager til at du og din virksomhed kan få et overblik over jeres vagtplaner og gøre hverdagen på arbejdet nemmere.
Herunder kan du læse 5 fordele ved at implementere et online vagtplanlægningssystem for i din virksomhed.

Giver mere frihed. 

Den største fordel med at etablere et online vagtplanlægningssystem i din virksomhed, er at du sparer tid og kræfter. Ved at benytte et online vagtplanlægningssystem slipper du selv for at indtaste oplysninger ind. Det betyder, at den reducerer de overflødige opgaver. 

Fordelen er du får mere tid til at fokusere på dine egne opgaver. Endvidere giver systemet dig større frihed og samtidig kan det hjælpe dig og din virksomhed med at bruge tiden på det, som I ønsker. Dette betyder samlet set, at du får mere overskud i hverdagen til at yde en stærk indsats på jobbet.

Minimerer fejl.

Mennesker er mere tilbøjelige til at begå fejl. Derfor er vi nødt til at finde en nemmere løsning, der er mere pålidelig og effektiv. Hvis du er vant til papir og blyant eller et digital regneark som Excel, er chancerne for at begå fejl store. Når du taster ind, kan én forkert dag eller ét forkert tal få en negativ påvirkning for hele din virksomhed. Heldigvis kan du ved hjælp af Relions vagtplanlægningssystem få en række funktioner og fordele, som gør, at din arbejdsuge bliver nemmere og mere overskuelig:

  • Gør planlægningen ubesværet 
  • Let at registrere mødetider
  • Automatisk tidsregistrering 
  • Hurtig kommunikation via notifikationer

Højere engagement.

Når din virksomhed har glade og engagerede medarbejdere, vil det automatisk føre til øget produktivitet og bedre resultater. Ved at give dine medarbejdere større indflydelse over deres vagtplaner, medfører du til, at de føler sig værdsat og inkluderede i virksomheden. Derved fører det til et bedre sammenhold for jer alle.

Bedre kommunikation i teamet.

Med Excel er det at meddele dine kolleger om ændringer i vagtplanen for kommende vagter eller andre slags opdateringer et stort besvær. Du kan ikke undgå, at dine kolleger bliver frustreret over det, hvilket kan påvirke deres arbejdsindsats i en negativ grad. Vagtplanlægningssystemet giver dig overblikket over alle dine medarbejdere og deres tider. De får automatisk besked, når der offentliggøres en ny vagtplan eller andre ændringer opstår. Dermed bliver alle i virksomheden opdateret og informeret i god tid. Dette skaber overblik for alle og kommunikationen på holdet bliver styrket.

Øger tilfredsheden hos medarbejderne.

Endnu en fordel ved at implementere et online vagtplanlægningssystem er, at det giver dig gode muligheder, for at dele din tilgængelighed med dine kolleger. Dermed ved I alle, hvornår I er på arbejde og hvornår I ikke er til rådighed. Dermed undgår I misforståelser, som skaber en del problematikker. Når der er færre misforståelser omkring vagtplaner, så vil du og dine kolleger være glade og tilfredse. Og som du jo nok ved, så er glade og tilfredse medarbejdere lig med succes i din virksomhed.

Dette er tydeligt, at et vagtplanlægningssystem har en del fordele. Det giver dig større frihed til at fokusere på dine egne opgaver. Dertil stiger din produktion og effektivitet og du opnår større glæde, når du er på arbejde. Derfor skal du ikke længere bekymre dig om, at bruge én hel dag på vagtplaner. Med Relions vagtplanlægningssystem kan du på få minutter lave en vagtplan, der giver dine medarbejdere et hurtigt overblik over deres vagter via deres egen app. Dermed bliver det nemmere for jer, at fortsætte udviklingen i virksomheden og sjovere at drive en forretning.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram