Funktioner

Vagtplanlægning bliver en leg.

Relion samler de essentielle funktioner du skal bruge, for at udskifte din Excel vagtplan med en simpel løsning til online vagtplanlægning, der sparer dig maksimal tid.

Relion app store rating
Relion google play rating
Relion facebook rating
Relion google rating
Co-workers der bruger Relion
Vagtplan

Læg din vagtplan online uden problemer.

Relion tager forbehold for samtlige dele af vagtplanlægning og sikrer, at du kan slå hovedet fra og glæde dig til at lægge din vagtplan uden bekymringer.

Co-workers der bruger Relion
køkkenchef
Roller og arbejdstitler

Roller er arbejdstitler, f.eks. tjener eller opvasker, og tildeles til dine ansatte. Alle vagter oprettes med udgangspunkt i en rolle og skal besættes af en person med selv samme rolle.

Skabeloner kalender ur, tid
Skabeloner

Skabeloner laves på ugebasis og repræsenterer dit bemandingsbehov. Du kan oprette skabeloner med ledige vagter, med faste medarbejdere på vagterne, eller begge dele.

Tidsregistrering af medarbejderes arbejdstider
Kopier og dubler

Intet at værre end gentagende arbejde, så drag i stedet nytte af genveje til at dublere vagter og kopiere og indsætte vagter på dagsbasis. Det er ganske simpelt, men enormt effektivt.

saml vagtønsker
Tilgængelighed

Saml alle dine medarbejderes tilgængelighed ét sted og få overblik over hvem kan arbejde og hvornår. Ansatte tilkendegiver dage de ønsker at arbejde samt dage de ønsker fri.

offentliggør vagtplan, ønske vagter og tilgængelighed i samme kalender
Offentliggør

Planlæg vagtplaner uden dine medarbejdere kan tilgå dem. Alle vagter i Relion har et ikke-offentliggjort og et offentliggjort stadie. Du vælger selv, hvornår du vil offentliggøre vagter.

sortering i tablet
Sortering

Vælg det overblik der passer til dig. Både på web og mobil. Du kan vælge enten at sortere vagtplanen efter roller, eller alternativt kan du vælge at sortere den efter tidsrum.

food truck
Afdelinger

Brug afdelinger til at lægge dine vagtplaner for flere forskellige lokationer eller for interne afdelinger. Medarbejdere kan tildeles en primær afdeling og en sekundær afdeling.

vagtplan medarbejder app
Smartphone Apps

Hent Relion til iPhone eller Android og tilgå din vagtplan direkte fra telefonen. Appen har alle de funktioner du skal bruge, for at vedligeholde og opdatere din vagtplan på daglig basis.

robot til auto udfyld
Auto-udfyld

Udfyld automatisk de ledige vagter i din vagtplan med ét klik, hvor der samtidig tages højde for medarbejdernes tilgængelighed og en ligelig fordeling af vagter og timer.

Vagtbytte mellem medarbejdere
Vagtbytte

Tillad dine medarbejdere at bytte vagter såfremt de har samme rolle. Du vælger selv om vagtbytte skal godkendes automatisk eller om du vil godkende hvert enkelt vagtbytte manuelt. 


noter til vagt og liste til tidsregistrering
Noter til vagter

Noter til vagter kan anvendes til at beskrive arbejdsopgaver og andre vigtige informationer til vagten. På den måde kan medarbejderen altid være opdateret, inden en vagt begynder.

Prøv vagtplanen nu.

timesedler og løneksport
Løn

Udregn automatisk ansattes timesedler og spar penge på løn.

Pak bare lommeregneren væk. Relion laver korrekt tidsregistrering gennem hele lønperioden, så du altid kan udbetale korrekt løn.

timesedler og løneksport
Skabeloner kalender ur, tid
Tidsregistrering

Relion tæller automatisk dine ansattes arbejdstimer sammen. Tilgå timesedlerne for dine ansatte for den aktuelle lønperiode eller for andre valgfrie perioder.

Godkend timer
Godkend ændringer

Du kan aktivere funktionen, så dine medarbejdere kan anmode om ændringer i afviklede vagter med en tilknyttet kommentar. Du kan godkende, afvise eller redigere disse uden besvær.

stempelur
Stempelur

Dine medarbejdere kan registere møde og gå-tider med tilknyttede kommentarer, med vores gratis beta-stempelur. I fremtiden vil geo-location blive tilføjet til denne valgfrie funktion.

Saml vagtplanlægning og timesedler ét sted.

inviter team
Til Medarbejderen

Personalets foretrukne app til vagtplanen.

Behandl altid dine medarbejdere som du ønsker at de skal behandle dine gæster. Du kan starte med give dem det bedste vagtplansystem.

inviter team
vagtplan
Vagtplan

Giv alle adgang til vagtplanen. Dine medarbejdere får adgang til alle offentliggjorte vagter. Deres næste vagter og tidligere vagter, samt de ledige vagter de kan besætte.

udfyld kalender
Tilgængelighed

Giv dine medarbejdere de vagter de ønsker sig. Via appen kan dine ansatte tilkendegive, hvilke dage og tidsrum, hvor de er henholdsvis tilgængelige og optaget.

Timesedler
Timesedler

Gør tidsregistreringen mere transparent. Dine medarbejdere får overblik over, hvor mange timer de har arbejdet i valgfrie perioder og kan nemt meddele dig, hvis de ønsker ændringer.

Vagtbytte mellem medarbejdere
Vagtbytte

Dine medarbejdere kan sætte vagter til salg og byde på vagter der er til salg. Vagtbytte kræver at medarbejderens rolle matcher rollen på vagten.

telefonliste
Telefonliste

Saml alles kontaktoplysninger ét sted, så I aldrig skal have problemer med at få fat i hinanden igen.

vagtplan medarbejder app
Smartphone apps

Dine ansattes mobilapp er designet til at kunne klare alle behov for et vagtplansystem, så der er ingen tvivl om at de vil sætte pris på Relion.

Kalendersynkronisering i medarbejder app
Kalendersynkronisering

Alle i teamet kan synkronisere deres Relion konto med deres personlige kalender. På den måde er det nemt at have overblikket med sig, selv uden at åbne appen.

Gevinst på vagter
Gevinst på ledige vagter

Motiver medarbejdere til arbejde mere ved at vise, hvor meget de tjener på vagtbytte og ledige vagter.

pengeskab
Lønoverblik

Giv dine medarbejdere chancen for at se, hvor meget de har tjent i forskellige perioder og se deres arbejdsglæde vokse.

Opret din første vagtplan i dag.

Få adgang til alle fordelene med Relion.

Udforsk Relions vagtplansystem.

Dyk ned i fordelene med simpel vagtplanlægning.

Medarbejder appen over dem alle.

Læs mere om fordelene for dine ansatte.

Tidsregistrering gjort simpelt.

Læs mere om vores funktioner til tidsregistrering.

Integrationer og partnere.

Dyk ned i fordelene med simpel vagtplanlægning.

CO2 neutral software.

Vi kompenserer for alle CO2 udledninger fra vores produkt.

Relion modtager investering fra serieiværksætter.