fbpx
Relion-logo-blue
Prøv Relion

5 fordele ved et online vagtskema program

Overvejer du at anskaffe dig et online vagtskema program? Vi tilbyder en gratis løsning til online vagtskemaer, der er spækket med fordele. Få overblikket over dem alle her.

Online vagtskema program
Portræt af Kristian Emil Larsen
Kristian Emil Larsen
31. Juli 2020 
Næsten 80% af alle virksomhedsejere laver vagtskemaer i Excel og oplever med garanti de samme tunge udfordringer som dig.

Måske har du tænkt på at skifte til en online løsning, der gør det hele lidt nemmere, men har ikke kunne retfærdiggøre udgiften, eller også har du givet dig selv “jamen vi har altid gjort sådan her og det er gået fint” talen.

Hos Relion forstår vi, hvordan I, i forretningen, kæmper med høje lønomkostninger, stigende husleje og ikke mindst udgifter til råvarer og andre livsnødvendige ting. I er med andre ord under enormt pres, hvilket blot understreger vigtigheden i at skaffe ekstra tid og spare, hvor der spares kan.

For at hjælpe jer med at frigøre ekstra tid, holde lønomkostningerne nede og ikke mindst skabe et gladere og sundere arbejdsmiljø har vi samlet alt, du som ejer har brug for, for at kunne opnå succes med skemaplanlægningen.

For at kunne gøre planlægning af vagtskemaer til den letteste opgave på din to-do-liste bør du overveje, hvilken hjælp et online vagtskemasystem kan tilbyde din virksomhed. Der er 5 overordnede fordele ved at anvende et online vagtskema, som vi her kommer omkring:
Få et gratis vagtplansystem fra Relion

1. Bedre kommunikation mellem ledere og medarbejdere

81% af alle medarbejdere foretrækker at arbejde i en virksomhed, der værdsætter åben kommunikation over en lang liste af medarbejdergoder og fordele.

Med den tilhørende medarbejder-app til dit online vagtskema, kan du nemt samle alt lige fra fri-ønsker til vagtbytte og dermed imødekomme behovet for en bedre kommunikation.

Læs også: Gratis medarbejder app fra Relion

2. Øget medarbejder-engagement

70% af alle medarbejdere engagerer sig sjældent i seneste nyt fra deres arbejdsplads, hvilket kan føre til kostbare fejl, lav morale og ikke mindst tabt omsætning.

Når du anvender et online vagtskema får dine medarbejdere både overblik over vigtige informationer, men også deres vagter, arbejdstimer og løn, hvilket har bevist at øge medarbejder-engagementet betydeligt.

3. Motiverede medarbejdere bliver længere

Udgiften ved konstant at skulle rekruttere nye medarbejdere løber nemt op i tusindvis af kroner hvert år. Faktisk kommer over 5% af virksomheder i restaurationsbranchens udgifter i forbindelse med rekruttering og oplæring af nye medarbejdere.

Derfor er det afgørende at du holder på dine medarbejdere. En vigtig metode hertil, er ved at imødekomme deres behov for fleksible arbejdsforhold.

Med et program til online skemaplanlægning skabes der fleksibilitet, eftersom at det gøres nemmere at imødekomme fri-ønsker, men også fordi medarbejderne får nemmere ved at bytte vagter internt.

Læs også: Vagtbytte med Relion

4. Øgede besparelser med en online vagtplan

Når du lægger dit vagtskema online sparer du op til 80% af tiden det almindeligvis tager at få puslespillet til at gå op.

Funktioner som skabeloner, automatisk udfyldning af vagtskemaet og overblik over fri-ønsker gør bare hele processen meget nemmere.

Når du sparer tid, sparer du også penge. Især når tiden i stedet kunne bruges på at udvikle din forretning.

Læs også: 4 fordele ved automatisk vagtplanlægning

5. Et online vagtskema giver mere tid

Ledere bruger nemt mere end 5 timer om ugen på vagtskema-relaterede opgaver når de anvender gammeldags løsninger. Med et online vagtskemasystem kan alt dette gøres på blot få minutter om dagen.


Læs også: Derfor bør du ikke bruge Excel til dine vagtskemaer

Ikke nok med at du sparer penge på at samle dit vagtskema på 80% kortere tid, så bliver det også nemmere at vedligeholde vagtskemaet på daglig basis.

Med et online vagtplanlægning kan du nemt registere mødetider, få overblik over vagtbytte og ikke mindst lave løn på rekordtid.

Den vagtskema programmet fra Relion integreres desuden med foretrukne lønsystemer som Salary og Danløn, hvilket blot betyder, at du også kan spare tid på din løn administration.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram